15 november 2019

Christus Koning

Op zondag 24 november 2019 is het weer tijd voor Christus Koning, het grote feest van de Chiro’s! Dat vieren we uiteraard met een supertoffe dag!

We verwachten iedereen in uniform om 10 u aan de parochiezaal van Baal, waar we starten met een korte bezinning. Uiteraard zijn alle mama's, papa's, broers en zussen, oma's en opa's ook van harte welkom. En nodigen we jullie bij deze ook uit voor dit mee te vieren!

's Middags eten we allemaal samen frietjes met een curryworst, een lunchpakket is dus niet nodig. 

Wat breng je mee?

In de namiddag gaan we samen op uitstap, wat we juist gaan doen is nog een grote verrassing, maar hieronder vind je alvast een overzicht van wat je moet meebrengen:

  • Pinkels, Sloebers en Speelclub: een rugzakje met een drankje en eventueel een tussendoortje. (geen zakgeld)
  • Kwik, Rakkers, tippers en toppers: zwemgerief (handdoek, bikini, zwembroek, eventueel brilletje…), eventueel drankje en tussendoortje (geen zakgeld) Misschien wel een muntstuk van €1, altijd handig voor dat kastje om uw kleren in te doen.
  • Tiptiens, Kerels en Aspiranten: beetje zakgeld

Wat kost het?

De kostprijs voor deze megaplezante dag (frietjes en activiteit) is 10 euro voor sloebers & speelclub. Rakkers, toppers, kerels en aspiranten betalen 12 euro. Dat geld mag je de dag zelf betalen aan je leiding.

We zullen rond 18 u terug zijn op de parking van het kapelletje in Baal (naast Buurtwinkel Luc).

Hopelijk tot dan!

Meer items

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

x

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x