02 december 2018

Sinterklaas

Op zondag 2 december 2018 is het weer zover: dan krijgen we bezoek van Sinterklaas en zijn zwarte pieten en zullen we te weten komen of onze Chirojongens en Chiromeisjes dit jaar braaf zijn geweest!

Voor de jongste groepen

  • Pinkels, Sloebers en Speelclub worden om 14 uur door de zwarte pieten op het Chiroheem van de meisjes (in de Geertruimoerstraat) verwacht. De Chiro eindigt voor hen zoals gewoonlijk om 17 uur.
  • Kwiks en Rakkers worden om 14 uur op het chiroheem van de jongens (in de Schaluinstraat), zij eindigen hun chirozondag ook op het chiroheem van de meisjes om 17 uur.

Voor toppers, kerels en aspiranten

Voor de toppers, kerels en aspiranten komt de Sint al op vrijdag 30 november. Zij gaan dan bowlen en hebben dus op 2 december geen chiro.

  • Toppers: worden om 19 uur bij de chirojongens verwacht. Zij worden met auto's van de leiding naar de bowling in Keerbergen gebracht. Om 22 uur worden ze terug op de chiro verwacht.
  • Kerels en aspiranten gaan bowlen in het bowlingcenter in Tremelo (Kruisstraat 1) en worden daar om 19.30 u verwacht. Ze mogen om 21.30 u terug opgepikt worden. 

Het bowlen zelf is een cadeautje van de chiro, als jullie daar graag zelf iets willen drinken mogen jullie altijd een beetje zakgeld meenemen.

Hopelijk tot dan!

De leiding

Meer items

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

x

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x