4 mei 2019

Belangrijke data

Het chirokamp start op 20 juli. Aangezien we naar Hongarije gaan is het praktisch niet haalbaar om later aan te sluiten.

1 maand voor het kamp

Ben je allergisch voor bepaalde voedingsmiddelen; laat het ons vandaag weten. Dan gaat onze kookploeg op zoek naar een gepaste en lekkere oplossing.

Ben jij allergisch aan discipline, leiders, vroeg gaan slapen, afwassen, opruimen, koks, … ook daar vinden we wel een oplossing voor.

Zaterdag 20 juli

Alle deelnemers:verzamelen in Baal op de parking van Buurtwinkel Luc (Kapelleke). Exacte uur van vertrek wordt nog meegedeeld van zodra we dat ontvangen van JEKA.

Woensdag 31 juli

Alle deelnemers: worden terug in Baal verwacht op de parking van Buurtwinkel Luc (Kapelleke). Ook hier zal het afhangen van wat JEKA, verkeer, … doet.

Verloren voorwerpen

Een kledingstuk te veel of niet gevonden: afspraak in het lokaal van de chirojongens in Baal tussen 19.00 uur en 20.00 uurvoor onze onovertroffen verloren-kleren-beurs.

Extra info of mogelijke wijzigingen

Hou zeker onze Facebook-pagina en website in het oog voor meer informatie en eventuele wijzigingen: www.facebook.com/ChirojongensBaal of www.chirojongensbaal.be

Meer items

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

x

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x